Triple ThreaT

Ik ben echt zó impressed hoe dit initiatief zo puur, eigen, zonder eerzucht en vol dankbaarheid al deze jongeren in hun kracht zet en dat enorme familie-gevoel weet te creëren! - Joyce 

 

Triple ThreaT is een jongeren initiatief in de wijk Schalkwijk - Haarlem en bestaat inmiddels 10 jaar. Wat ooit begon als een klein initiatief op de zondagochtend is nu uitgegroeid tot een community en succesvolle basketbal vereniging, waar in 10 jaar tijd meer dan 23.000 jongeren zijn bereikt en jaarlijks 5.500 jongeren meedoen aan één of meer van hun progamma's. En doordat deze community zo'n succes is, de oprichters weten wat de doelgroep nodig heeft, blijft deze 'One Family' maar groeien. 

 

Rolmodellen worden opgeleid als leaders, die weer de volgende generatie inspireert en talenten laat 'shinen'. In ieder kind zien zij potentie en geven die ook ruimte en kansen om die te ontplooien. Niet voor niets is Triple ThreaT door het NOC*NSF uitgeroepen tot 'Club van het Jaar 2019'. 

JOYConcepts helpt ze met het opstellen van de sponsorpropositie, brengt structuur in de aanpak en doet samen met hen de acquisitie naar nieuwe partners. In elke benadering van partners wordt gezocht naar een win-win en dat heeft geleidt tot al hele mooie samenwerkingen. 

Must watch

2020 JOYConcepts. All rights reserved

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Twitter
  • Instagram