Nacra 17

Begin 2019 kwam Dewi Couvert bij JOYConcepts met de vraag of ik voor haar een persoonlijk sponsorplan en plan van aanpak kon maken. Zonder sponsors en partners is het niet mogelijk om haar doelen te behalen. Hier is onder andere een samenwerking met RedBull ontstaan. Eind 2019 heeft Dewi de overstap gemaakt van de 49erFX klasse naar de spectaculaire Nacra-17, waar ze met vier andere talentvolle zeilers zoveel mogelijk zeilmeters probeert te maken en ervaring op te doen. Deelnames en EK's en WK's staan pp de kalender. 

Door deze overstap zijn er ook weer nieuwe sponsormogelijkheden en is er een sponsormodel ontwikkeld waardoor eigenlijk iedere organisatie of merk, groot of klein, mogelijkheden heeft om met haar samen te werken. 

Nu heeft het Watersportverbond het financieel lastig om de Nacra-17 klasse te ondersteunen. Het Nacra-17 Team heeft JOYConcepts dan ook gevraagd om een eigen sponsorpropositie op te stellen voor het hele team, zodat ze samen kunnen trainen en ervaring opdoen bij (inter)nationale wedstrijden. Een fantastische samenwerking en voorbeeld van 1+1=3 is al gestart met VanClaes Trailers. Door middel van nog meer van dit soort verschillende partnerships hopen zij hun droom te kunnen verwezenlijken: Deelname aan de Olympische Spelen in 2024 in Parijs! 

Meer info over de samenwerkingskansen met dit team of Dewi Couvert? Neem gerust contact met ons op. 

2020 JOYConcepts. All rights reserved

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Twitter
  • Instagram