Basketbal

Basketball Vereniging Hoofddorp Dames 1 

Basketball Vereniging Hoofddorp Dames 1 heeft per seizoen 2020-2021 een nieuwe staff. Vanaf dit seizoen zal het team onder leiding staan van Laurens Zanoli en Nico Zomer. Beiden bekenden in de basketball wereld. Zij hebben een ambitieus 4 jaren plan neergelegd bij het Bestuur van de vereniging en willen aankomend seizoen een gooi doen naar het kampioenschap in. de Promotieklasse, zodat ze kunnen promoveren naar hun uiteindelijke doel: Eredivisie! 

Bij deze ambitie horen ook grotere budgetten en professionalisering op verschillende gebieden. JOYConcepts is gevraagd een partnership-propositie op te stellen zodat nieuwe partners kunnen worden aangetrokken. Geen probleem! Maar wil je goede partnerships aangaan, dan moet ook je communicatie en bereik op orde zijn. Het is een beetje kip-ei verhaal. Vandaar dat JOYConcepts naast de partnership-propositie ook een communicatieplan en activeringsplan samen met het team, bestuur en club heeft opgesteld. 

Daarnaast heeft het team één van haar 'teambuilding' dagen gebruikt om een workshop te krijgen van JOYConcepts over het aantrekken van partners/sponsors, hoe te activeren en te behouden. Hierdoor kan het team, samen met de sponsorcommissie en bestuur samen op pad om nieuwe partners aan te trekken en is er eigenaarschap. Ook zijn alle betrokkenen op de hoogte van elkaars activiteiten en kan dat elkaar alleen maar versterken! Dit geeft aan iedereen rust, focus, duidelijkheid en (positieve) energie. 

Nu is het aan het team om te shinen op het court! 

2020 JOYConcepts. All rights reserved

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Twitter
  • Instagram