3x3 Unites

Naar aanleiding van mijn gratis Webinar "The Secrets to Successful sport sponsoring" kwam ik in contact met 3x3 Unites.  

3X3 Basketbal groeit in een razend tempo wereldwijd, Nederland is toonaangevend in deze sport. Founders Mark Schuurman en Jesper Jobse en coördinatoren Bas Rozendaal en Brian ten Bosch zien samen 3X3 Unites als een stichting die krachten bundelt om deze populaire urban sport naar een next level te brengen in Nederland en wereldwijd. “From the streets to the Olympics!”. 

Binnen 3X3 Basketbal zijn spelers eigenaar van de processen en dus de sport; verantwoordelijkheid nemen, flexibel zijn en beslissingen (durven) nemen. Vaardigheden die van pas komen op het speelveld, echter ook bruikbaar zijn in het dagelijkse leven daarbuiten. Het zijn diverse life skills die 3X3 UNITES de deelnemers bijbrengt. Deze boodschap dragen ze uit: Word eigenaar van je eigen spel! Let’s Play!

Door talenten te ontwikkelen, jongeren op te leiden, next level events te organiseren en een bijdrage te leveren binnen ontwikkelingssamenwerkingsprojecten wereldwijd, tilt 3X3 UNITES de sport zowel in de breedte als de top naar een hoger niveau. Inspringen waar nodig is en verantwoordelijkheid nemen daar waar het kan. Alles om 3X3 Basketbal een duurzaam podium te geven dat het verdient. 

Om dit te realiseren zijn er partners nodig die zowel lokaal, regionaal, nationaal en internationaal, 3x3 Unites de mogelijkheid geven om nóg meer impact te maken. Om dit goed te doen wordt het JOYConcepts Partnerfiction Model ingezet, een OGSM voor onder andere partnerships opgesteld en partners benaderd waar een win-win samen gecreëerd kan worden. 

2020 JOYConcepts. All rights reserved

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Twitter
  • Instagram